Siirry pääsisältöön

Ollie osa1 #skedejari

Ollie

Heräsin, kävin aamupesulla ja hyppäsin laudan päälle. Pari päivää youtubesta ollien opetusvideoita katseltua koin oloni itsevarmaksi ja päättäväiseksi. Muutama kuivaharjoittelu ilman hyppyä ja koska mentaalipuoli on kunnossa ja mielessä selkeä kuva tulevasta suorituksesta päätin hieman oikaista ja siirtyä suoraan ensimmäiseen hyppy-yritykseeni - Huolimatta siitä, että Miikka käski olla harjoittelematta sisällä. Olen aika huono harjoittelemaan pitkäjänteisesti perusasioita koska heti pitää saada tulosta aikaiseksi. Polvet vähän koukkuun. Etu jalka laudan keskelle. Takajalan päkiä liipaisimelle. Totesin vierestä seuraavalle pojalleni, että "katsoppas tätä" ja ponnistin. OLLIE! Siinä me Rasmuksen kanssa oltiin huuli pyöreänä kun ensimmäinen yritys tuotti tulosta ja suoritus laskettiin nippa nappa hyväksytyksi! Aika kaukana se oli oikeasta olliesta, mutta ihan sama. Ensimmäinen askel on otettu.

Edellytykset edes tähän suoritukseen tuli Braille Skateboarding herrasmieheltä, joka ei itsekkään ole kovin nuori enää, mutta tekee videoita juuri minulle. "THE FASTEST WAY TO LEARN OLLIE TUTORIAL" kuullosti juuri siltä mikä minun tulee katsoa. Skippasin tosin vähän alusta ja lopusta, koska oli aika pitkä video (7 min 48 sec).

Siitä sitten ollieta harjoittelemaan.
https://www.youtube.com/watch?v=QkeOAcj8Y5keOAcj8Y5k


Totuushan on se, että en oo kerenny nyt juurikaan harjottelemaan, koska oon ollu tekevinäni töitä ja sitten on ollu kaiken näköstä muuta vapaa-ajalla, sekä mutta seli seli. Jokatapauksessa ajattelin kuvata vähän miten homma edistyy... ei kovin hyvin. Alla video.






Ps. jatkan reenaamista ja laitan uutta pätkää kun edes jotain kehitystä on näkyvissä.
Pps. budjetti edelleen 0€.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suonenvetoja #halonen

Suonenvetoja #halonen Aloitin kirjoittelemaan blogia noin pari vuotta sitten kun laitoin korkin kiinni . Aiheesta riitti kirjoitettavaa joksikin aikaa, mutta pikkuhiljaa juomattomuudesta tuli "normi", eikä oikeaastaan mitään uutta sanottavaa enää ole. Blogin kirjoittelu on kuitenkin hauskaa puuhaa ja pohdinkin aihetta, mistä voisi aina sillon tällön kirjotella niitä näitä - jotain huuhtaata. Yhtäkkiä kesken päivän Jumbon liukuportaissa matkalla skeittikauppaan sain ajatuksen, mistä varmasti riittää kirjoitettavaa loppu elämäksi! Voit käydä vilkaisemassa aikaisempaa blogia osoitteessa http://blog.korkkikiinnijari.fi Mitä on suonenvedot? Suonenveto voi olla uusi harrastus, gadget, lelu härveli, virveli, auto tai muu kulkuväline, lomareissu, kämppä, työpaikka tai mikä tahansa hetken mielijohteesta saatu mestariajatus joka on välttämätöntä toteuttaa. Käytännössä siis ihan mitä tahansa. Me Haloset ollaan melko impulsiivisia yksilöitä ja jos halutaan jotain, halutaan se

Ollie osa2 #skedejari

Ollie osa2 Lyhyt statuspäivitys ollien opettelusta. En oo ihan hirveesti reenannut, mutta joka päivä yritän muutaman hyppyn sillon tällön heittää. Syitä miks en hirveesti oo jaksanu loikkia: Hypin pienessä 9m2 huoneessa, jossa on kaikki muut suonenvedot ja hilavitkuttimet ympärillä, joten vaimo pelkää että hajotan jotain. Itseä ei ihan hirveesti pelota, sillä olenhan jo niin taitava. En tietenkään ole vielä mitään rikkonut, mutta kerran jos toisen lauta on singahtanut muutaman huoneen läpi aiheuttaen läheltäpititilanteita. Tää on aivan perkeleen rankkaa! Muutama hyppy ja oon aivan hiestä märkä ja tossu ei enää nouse. Sitku vähä väsyy niin kuolemanriski kasvaa merkittävästi. Ihme kyllä en oo kertaakaan vielä kaatunut vaikka muutaman kerran on aika läheltä pitänyt. Aamulla löytää jaloista ja selästä ihan uusia lihaksia. Pari kertaa on pitänyt pitää välipäiviä koska sattuu liikaa. Vimonen syy on tietysti se, että pelkän ollien hyppiminen ilman vauhtia paikalta on hyvin palkitsev